Ons verhaal

In 1985 wordt de basis gelegd van Frank Fissette Wineconsultancy  aan het Lycée Viticole van Davayé. vlakbij Macon.

Image 2.png

Na een 2-jarige studie in de wijnbouw, die mij in staat stelt tal van interessante contacten te leggen, is er een duidelijk doel voor ogen. Het selecteren van de beste familiale domeinen in de Bourgogne, en hun wijnen rechtsreeks importeren.

Dertig jaar later is die politiek onveranderd gebleven. Het onophoudelijk zoeken naar wijnen met een ziel en profiel, waarbij kwaliteit en authenticiteit voorop staan.

Een passie voor pure, elegante wijnen, gemaakt met respect voor hun terroir. Wijnen met een idenditeit die ieder jaar iets anders vertellen.  Wijnen met het vermogen om lang te rijpen. Maar ook wijnen die in hun jeugd reeds het plezier verschaffen om in goed gezelschap gedronken te worden. En ondertussen ook wijnen van domeinen uit andere regio’s zoals bijvoorbeeld de Champagne of Rhônevallei.

Al dit werk heeft geresulteerd in een portfolio met domeinen waarvan er een aantal wereldberoemd zijn geworden, bijna stuk voor stuk ontdekt, voor zij die reputatie hadden. Al deze families met een vaak lange geschiedenis vertegenwoordig ik. Het vertrouwen dat zij mij gegeven hebben, heeft het mogelijk gemaakt het vertrouwen te winnen van u, de gepassioneerde wijnliefhebber En geeft mij een bevoorrechte positie om naar de toekomst het vertrouwen te winnen van nieuwe producenten.